Maailman MS-päivä – Internationella MS-dagen 30.5.2024

17.5.2024

Se nedan på svenska.

  • Milloin: Maailman MS-päivänä to 30.5.2024 klo 10.00–14.00
  • Missä: Hietalahdenkatu 2-4, 65100 Vaasa, Suomi

Olemme yhdistyksenä esillä Vaasan Hietalahdessa keskussairaalan alueella sijaitsevassa H-talossa. Pääaulan Olka-pisteellä, kahvion vieressä.

Maailman MS-päivää vietetään 30.5.2024. Suomessa kampanjoidaan teemalla ”Mitä kuuluu MS?” Tervetuloa juttelemaan kanssamme MS-taudista ja kuulemaan yhdistyksen toiminnasta.

Kotioloistakin sinulla on mahdollisuus seurata MS-päivän ohjelmaa somestamme:

Suomenkielinen luento Teamsissa

Haluaisitko osallistua ilmaiseen online-luentoon torstaina 30.5. klo 11.00–11.45.

Luennon tavoite on antaa työkaluja tavoitteiden asettamiseen ja saavuttamiseen, haasteiden kääntämisestä mahdollisuuksiksi ja rajoittavien uskomusten poistamiseen neurologisesta diagnoosista huolimatta. Luennolla kerron tosielämän esimerkkejä omien asiakkaideni onnistumisista ja niistä työkaluista joita he käyttivät saavuttaakseen tavoitteet. Minun tavoitteeni on inspiroida ja voimaannuttaa ihmisiä ottamaan kontrolli omasta elämästä ja saavuttaa rikas, tarkoituksellinen elämä. Luento antaa myös mahdollisuuden keskustelulle ja kysymyksille.

Voit osallistua luentoon Microsoft Teamsin kautta. Sinulla ei tarvitse olla tiliä tai sovellusta. Voit käyttää alla olevaa linkkiä ”Liity kokoukseen napsauttamalla tästä” luennolle liittyäksesi tai kopioi https://teams.live.com/meet/9414193244026?p=AwlvgmsBTzsfyj2c selaimesi osoitekenttään.

Linkin klikkaamisen jälkeen valitse ”Jatka tässä selaimessa”, jos sinulla ei ole kyseistä sovellusta. Microsoft kysyy sinulta lupaa käyttää mikrofonia ja kameraa. Suosittelen sallimaan nämä, koska voit laittaa ne pois käytöstä heti luennolle liittyessäsi, jos haluat, mutta se mahdollistaa sinulle kysymysten kysymisen luennon aikana. Sitten klikkaa ”Liity nyt” ja oletkin sitten jo luennolla. Luennon kesto on noin puoli tuntia ja sitten on aikaa keskustelulle.

Jos sinulla on kysymyksiä ennen luentoa tai ongelmia luennolle kirjautumisessa, niin minuun saa olla sähköpostilla yhteydessä. soili.harju@gmail.com

Toivon näkeväni mahdollisimman monet teistä luennolla 🙂
Ystävällisin terveisin Soili Harju, Neurofysioterapeutti ja Neurokoutsi

Käy tutustumassa myös Neuroliiton järjestämään Maailman MS-päivän  tarjontaan: neuroliitto.fi/mmsp

Esteettömyys ja apuvälineet: Tilat on esteettömät

  • Vad: Internationella MS dagen 30.5.2024 klo 10.00-14.00
  • Var: Sandviksgatan 2-4, 65100 Vasa, Finland

Beskrivning av händelsen: Föreningen är med vid Centralsjukhuset i Sandviken, Vasa, i H-Huset , Olka-punkten i huvudlobbyn, bredvid kaféet.

Internationella MS-dagen firas den 30 maj 2024. I Finland pågår en kampanj med temat ”Vad är MS?” Välkommen att prata med oss ​​om MS-sjukdom och höra om föreningens verksamhet.

Även hemifrån har du möjlighet att följa MS Dag programmet på våra sociala medier:

Eller delta i föreläsningen på finska via Teams

Vill du delta i den kostnadsfria onlineföreläsningen torsdagen den 30.5. vid 11:00?

Målet med föreläsningen är att ge verktyg för att sätta och uppnå mål, vända utmaningar till möjligheter och ta bort begränsande föreställningar trots den neurologiska diagnosen I föreläsningen kommer jag att dela med mig av verkliga exempel på mina klienters framgångar och de verktyg de brukade för att uppnå sina mål. Mitt mål är att inspirera och ge människor möjlighet att ta kontroll över sina liv och uppnå ett rikt, målmedvetet liv. Föreläsningen ger också möjlighet till diskussion och frågor.

Du kan delta i föreläsningen via Microsoft Teams. Du behöver inte ett konto eller en app. Du kan använda länken nedan ”Klicka här för att gå med i mötet” för att gå med i föreläsningen eller kopiera https://teams.live.com/meet/9414193244026?p=AwlvgmsBTzsfyj2c till adressfältet i din webbläsare.

När du har klickat på länken väljer du ”Fortsätt i den här webbläsaren” om du inte har appen. Microsoft kommer att be dig om tillåtelse att använda mikrofonen och kameran. Jag rekommenderar att du tillåter dessa eftersom du kan stänga av dem direkt när du går med i föreläsningen om du vill, men det gör att du kan ställa frågor under föreläsningen. Klicka sedan på ”Gå med nu” så är du redan på föreläsningen. Föreläsningens längd är cirka en halvtimme och sedan finns det tid för diskussion.

Om du har frågor inför föreläsningen eller problem med att anmäla dig till föreläsningen kan du kontakta mig via mejl. soili.harju@gmail.com

Jag hoppas att få se så många av er som möjligt på föreläsningen 🙂
Hälsningar Soili Harju, Neurofysioterapeut och Neurocoach

Besök även NEUROLIITOs utbud för Internationella MS Dagen: https://neuroliitto.fi/mmsp

Handikappanpassad: Utrymmena är handikappanpassade

Text delvist översatt till svenska av google translator, ber om ursäkt om översättningen är felaktig. https://translate.google.fi/?hl=fi&sl=fi&tl=sv&op=translate