Auta neuroyhdistystä ja ilmoittaudu mukaan Pieni ele -lipasvahdiksi!

20.12.2022
Kategoriat: Yleinen

Seuraava Pieni ele -keräys järjestetään 22.–28.3. ja 2.4.2023 eduskuntavaalien aikaan äänestyspisteillä. Keräystuotot jaetaan alueen paikallisyhdistyksille.

Auta yhdistystäsi onnistumaan keräyksessä ja ilmoittaudu lipasvahdiksi! Noin 95 % keräyksen tuotosta saadaan äänestyspaikkojen lipaskeräyksellä, joten panoksellasi on iso merkitys keräyksen onnistumiselle.

Pieni ele -lipaskeräys on vuoden 2023 eduskuntavaalien aikaan äänestyspaikoilla ennakkoäänestyksessä 22.–28.3. ja vaalipäivänä 2.4. 

Ilmoittaudun mukaan!

Mitä lipasvahti tekee ja kuka voi olla lipasvahti?

Vaalirauha äänestyspaikoilla tarkoittaa, että lipaskerääjä ei saa vaalipaikalla pyytää lahjoitusta, pitää mainospuhetta keräyksestä tai yhdistyksestä. Lipasvahdin tehtävä on tervehtiä ja kiittää lahjoittajia lahjoituksesta. Saat pienen perehdytyksen tehtävään ja keräysmateriaalista löytyvät vastaukset tavanomaisinpiin kysymyksiin, jotka liittyvät Pieni ele -keräykseen.

Yhdistyksen vapaaehtoisena lipasvahtina voi toimia kuka vaan, hänen ei tarvitse olla esim. yhdistyksen jäsen. Jos on itse ehdolla vaaleissa, ei voi toimia lipasvahtina.